Cel mai performat echipament pentru indepărtarea tatuajelor este Pico Sure

PicoSure este un dispozitiv laser avansat folosit pentru îndepărtarea tatuajelor și pentru tratamente cosmetice ale pielii. Aparatul PicoSure utilizează tehnologia pulsațiilor picosecond, emițând pulsații ultra-scurte și de mare energie în piele. Aceste pulsații picosecond ajută la fragmentarea particulelor de cerneală din tatuaj sau la tratarea pigmentării nedorite în piele, cum ar fi petele solare sau melasma.

Avantajul principal al tratamentului cu PicoSure constă în capacitatea sa de a trata o gamă mai largă de culori de cerneală și de a obține rezultate mai bune într-un număr mai mic de ședințe, în comparație cu alte lasere. De asemenea, PicoSure poate ajuta la stimularea producției de colagen și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Cum indepărtezi un tatuaj?

Există mai multe metode disponibile pentru îndepărtarea unui tatuaj. Iată câteva dintre cele mai comune:

1. Laserul cu impulsuri luminoase: Aceasta este metoda cea mai utilizată și eficientă. Un specialist folosește un dispozitiv laser care emite impulsuri de lumină de înaltă intensitate pentru a fragmenta particulele de cerneală din tatuaj. În timp, sistemul imunitar al corpului elimină particulele fragmentate. Este posibil să fie necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

2. Excizia chirurgicală: În cazurile în care tatuajul este mic, se poate efectua o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta complet pielea cu tatuajul. De obicei, este necesară suturarea sau aplicarea unui plasture peste zona tratată după intervenție.

3. Dermabraziunea: Aceasta este o procedură în care se utilizează o perie abrazivă sau un dispozitiv mecanic pentru a îndepărta stratul superior al pielii, inclusiv cerneala tatuajului. Această metodă poate fi dureroasă și poate necesita timp pentru vindecare.

4. Creme de îndepărtare a tatuajelor: Există creme pe piață care pretind că pot estompa sau îndepărta tatuajele. Cu toate acestea, eficacitatea acestora poate varia și nu sunt la fel de eficiente ca metodele menționate anterior.

Este important să consulți un specialist în îndepărtarea tatuajelor pentru a evalua tatuajul tău și a determina cea mai potrivită metodă de îndepărtare în funcție de dimensiunea, culoarea și vechimea acestuia, precum și de starea pielii tale.

Clinica Famisoo recomandă indepărtarea prin metoda Pico Laser, fiind foarte eficienta si rapidă.

Ce este Pico Sure?

Aparatul de îndepărtare a tatuajelor PicoSure este un dispozitiv laser avansat utilizat pentru eliminarea tatuajelor. Funcționează prin generarea de pulsații ultra-scurte de lumină intensă, cunoscute sub numele de pulsații picosecond, care fragmentează particulele de cerneală din tatuaj.

Cum indepărtezi un tatuaj?

PicoSure este considerat unul dintre cele mai eficiente și mai rapide dispozitive laser pentru îndepărtarea tatuajelor. Deoarece pulsațiile sale sunt mai scurte decât cele ale altor lasere, acesta poate trata o gamă mai largă de culori de cerneală și poate obține rezultate mai bune în mai puține ședințe. De asemenea, minimizează riscul de efecte secundare și reduce disconfortul asociat cu procedura.

Este important să consulți un specialist în îndepărtarea tatuajelor pentru a evalua tatuajul tău și pentru a determina dacă tratamentul cu PicoSure este adecvat pentru tine. Acești specialiști pot oferi și informații detaliate despre procedură, rezultate așteptate și posibile efecte secundare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.