Tehnologia TESLA provoacă contracții musculare confortabile, inofensive și extrem de benefice. EMslim este singura tehnologie care vă permite să construiți mușchi și să ardeți grăsimi în același timp!

Este o nouă tehnologie în tratamentele corporale! Metoda, în comparație cu alte tehnologii de modelare a corpului, este preferată, deoarece după topirea depozitarilor de grăsime, nu există colesterol ridicat în sânge! Creează un câmp magnetic de mare intensitate și provoacă 20.000 de contracții musculare în 30 de minute.

Avantaje:

  • Aparat multifuncțional pentru modelarea corpului și construirea mușchilor. Este potrivit pentru slăbit, construirea și creșterea masei musculare, dizolvarea grasimilor și ridicarea coapselor.
  • Tehnologia de câmp electromagnetic concentrat de mare intensitate (HIEMT) provoca explozii pe termen scurt de contracție musculară puternică, ceea ce duce la creșterea densității musculare si reducerea volumului de grăsime.
  • Reduce grăsimea abdominală în timp ce construiește baza musculară sub grăsime, îi ajută pe clienți să obțină un contur corporal mai subțire și mai atletic.
  • Conturul feselor acum este posibil cu ajutorul tratamentului EMslim.
  • Construirea mușchilor și arderea grăsimilor în același timp.
  • Ridică neinvaziv coapsele.

Ce rezultate sunt dupa tratament?

Studiile arata cat de eficient este EMslim la arderea grasimilor si la cresterea masei musculare. Au masurat grasimea si muschii cu ajutorul imagisticii (tomografii si studii RMN), compararea fotografiilor inainte si dupa tratament si masurarea modificarilor in masuratorile de la nivelul taliei.

Frecventa tratamentului:

  •  Se recomanda 4-6 tratamente pe zona corporala.
  • Rezultatele sunt vizibile după prima procedură, dar rezultatul final al tratamentului poate dura de la 1 până la 3 luni.
  • O creștere a masei musculare cu 16%
  • O reducere medie a grasimilor de 19%

Cui i se adreseaza tratamentul?

– Femei si barbati care doresc să-și îmbunătățească rezultatele.
– Pentru toți cei care nu au suficientă activitate fizică, dar doresc să-și dezvolte grupurile musculare.
– Pentru persoanele cu leziuni care nu permit activitatea fizică.

Specificații aparat:

Unda magnetică: 0 – 7 Tesla
Durata impulsului: 300us
Tensiune: 110 – 220V, 50 – 60 / Hz
Putere de ieșire: 2600W
Frecvență: F1: 1 – 10Hz, F2: 1 – 100Hz
Durata impulsului: 300us
Capete incluse: I-B1, II-B2
Dimensiunea aparatului: 1350mm * 510mm * 570mm
Greutate netă: 65 kg
Greutate brută: 96 kg

Cere oferta