Laser HR  oferă avantajele diodei de 808-810nm, tehnologiei cu alexandrite de 755nm și tehnologiei YAG 1064nm în sistemele laser. Cele trei lungimi de undă de 755nm, 808nm și 1064nm au caracteristici diferite. Fiecare lungime ajunge la adâncimi diferite ale țesuturilor și atinge diverse structuri ale foliculului de păr. Din acest motiv, acest aparat realizează epilarea laser cea mai sigură și mai eficientă de până acum.

3 lunigimi de unda:

 • Lungimea de undă clasică pentru epilare cu laser este de 808;
 • Lungimea de lucru  potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare 755nm Alexandrit;
 • Lungimea de undă pentru pielea inchisa este 1064nm;

Tratamentul de epilare definitiva cu LASER Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.

Cui i se adreseaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si barbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.

Exista contraindicatii ale epilarii cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser.
Aceste situatii se refera la:

Perioada sarcinii si a alaptarii
Existenta unor infectii la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje
Prezenta unei boli oncologice

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.
In cat timp se vad rezultatele? Cate sedinte sunt necesare?

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (crestere), catagen (repaus) si telogen (cadere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 6 si 8 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.

Cat dureaza o sedinta?

In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pana la 60 – 90 minute (intregul corp).

Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?

 • Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte.
 • Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a fi tratate.
 • Sedintele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.

Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.
Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laserul dioda este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, Crystal freeze, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.
Ce zone se pot epila cu laser dioda ?

 •     axila
 •     mustata
 •     barba
 •     inghinal
 •     linie bikini
 •     interfesier
 •     brate
 •     picioare
 •     abdomen
 •     spate

CARACTERISTICI:

Model: Germany 4.0 Diode Laser

Lungimea de undă: 755nm/808nm/1064nm

Durata impulsului: 10-100ms

Frecvență: 1 ~ 10hz

Energie: 10-88J/cm²

Sistem de răcire:Aer+circulatia apei +semi conductor +racire

Dimensiunea spotului: 14 x 14mm

Putere: 2200W

Puterea barelor de laser: 1200W

Ecran: 10 culori ,pliabil

Limbă: Engleză

Garanție: 2 ani

Instructaj: Instructaj